Interieur Tilburg

De keuken is het hart van je huis. Wij ontwerpen een keuken die bij jouw levensstijl past, met op maat gemaakte kasten en werkbladen. Of je nu een moderne, klassieke of minimalistische stijl wilt, wij zorgen voor een ontwerp dat bij je smaak en ruimte past.

Elke keuken heeft zijn eigen vorm en uitdagingen. Heb je een kleine keuken, een L-vormige indeling, of wil je juist meer opbergruimte? Wij meten alles zorgvuldig op en zorgen voor een keuken die efficiënt, functioneel en stijlvol is.

Een keuken op maat betekent dat alles precies is zoals jij het wilt. Samen kiezen we de juiste materialen, kleuren en opstellingen, zodat je keuken niet alleen mooi is, maar ook praktisch en uitnodigend.

Wat kost dat? We zijn transparant over de prijzen, zonder verrassingen achteraf. Na een bezoek aan jouw huis stellen we een offerte op die aansluit bij jouw budget en wensen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Populaire Vragen

De kosten variëren afhankelijk van de grootte, materialen en het ontwerp. We maken graag een offerte op maat na een gesprek, zodat je een helder beeld hebt van de prijs. Dit kan variëren van enkele duizenden euro’s voor basisontwerpen tot hogere bedragen voor complexere uitvoeringen.

Standaard keukenmaten variëren, maar een veelvoorkomende breedte is 60 centimeter voor kasten en werkbladen. Dit biedt voldoende ruimte voor keukenapparatuur en opbergruimte. Onze maatkeukens kunnen echter aangepast worden aan jouw specifieke ruimte en behoeften.

Een keuken moet minstens 5 vierkante meter groot zijn om comfortabel te werken. Kleinere ruimtes vragen om slimme oplossingen. Wij ontwerpen keukens die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte, zodat je efficiënt en prettig kunt koken.

Voor een kookeiland heb je meestal minstens 2,5 meter breedte nodig in de keukenruimte. Dit geeft genoeg ruimte om rond het eiland te bewegen en comfortabel te koken. Wij adviseren je graag over de beste opstelling voor jouw keuken.

Met de juiste indeling, verlichting en accessoires kun je een uitnodigende sfeer creëren. Wij helpen je hierbij met advies en ontwerpen een keuken die zowel praktisch als gezellig is.

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.