Interieur Tilburg

Maatwerk Interieur Tilburg Design
Maatwerk Interieur Tilburg

OVER ONS

Handgemaakt Door Interieur Tilburg

Maatwerk Interieur Tilburg biedt precies wat je zoekt: handgemaakt, uniek en volledig naar jouw smaak. Wij zijn experts in het creëren van gepersonaliseerde keukens en kantoorinrichtingen.

Benieuwd hoe we jouw ruimte kunnen omtoveren met oog voor elk detail? Laten we samen jouw ideale interieur realiseren. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Vakkundig Ontwerp

Op maat gemaakte ontwerpen die zorgvuldig zijn uitgedacht.

Duurzame Materialen

Hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.

Flexibele Diensten

Van keukens tot kantoormeubelen, met persoonlijke aandacht.

Kwaliteit van Werk

Onze trots: mijlpalen die wij bereikt hebben.

+
Jaar Ervaring
20 +
Kasten
10 +
Keukens
90 +
Voltooide Projecten

SAMENWERKING

Technologie en Vakmanschap bij Interieur Tilburg

Bij Interieur Tilburg zetten we jouw interieurideeën om in werkelijkheid met geavanceerde technologie en echt vakmanschap. We zijn toegewijd aan topkwaliteit en nauwkeurigheid bij elk project, van de eerste schets tot de finale afwerking.

We luisteren goed naar wat je wilt en zetten dat om in praktische en mooie oplossingen die vaak zelfs meer bieden dan je verwacht.

Benieuwd hoe wij jouw ruimte kunnen veranderen? Neem contact op en laten we samen jouw droominterieur waarmaken!

Elke opdracht krijgt een op maat gemaakte oplossing.

Jouw visie, ons vakmanschap: een perfecte combinatie.

Bij Interieur Tilburg maken we gebruik van de nieuwste technologieën om topkwaliteit en precisie te leveren voor jouw project. Voor het ontwerp en de modellering van maatwerk kasten zetten we Truncad in. Met onze krachtige CNC machines van Holzher wordt elk stuk nauwkeurig gesneden.

We werken alleen met de beste materialen en onderdelen van topmerken zoals Blum en Hettich, zodat elk detail perfect is. Benieuwd hoe we met vakmanschap jouw ruimte kunnen omtoveren? Neem contact met ons op en laat ons samen jouw droominterieur realiseren!

WERKVIDEO'S MAATWERK INTERIEUR TILBURG

Van ontwerp tot installatie, veilig en betrouwbaar

Van het zorgvuldig ontwerpen met de nieuwste software tot het precies snijden met onze CNC machines — in onze werkvideo’s zie je het vakmanschap en de passie waarmee we elk project benaderen. Geïnteresseerd in meer? Klik op de knop hieronder om onze volledige serie werkvideo’s op YouTube te bekijken.

ONZE KLANTEN

Wat onze tevreden klanten zeggen

Bij Interieur Tilburg zijn we recht voor z’n raap: tevreden klanten zijn onze topprioriteit. De mooie woorden van onze klanten laten zien hoe betrokken en toegewijd we zijn bij elk project.

Hun ervaringen en de lof die zij uitspreken, tonen aan waarom zij keer op keer kiezen voor onze maatwerk oplossingen. Wil je ook zo’n fijne ervaring beleven? Neem contact op en laten we samen iets prachtigs maken van jouw ruimte.

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.