Interieur Tilburg

Voor ABC Consultancy hebben we een kantoorinrichting ontworpen die zowel functioneel als professioneel is, perfect afgestemd op de behoeften van hun bedrijf. Het kantoorinterieur biedt voldoende werkplekken, vergaderzalen en opslagruimte, allemaal in een moderne en strakke stijl.

We hebben duurzame meubels gekozen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en een lange levensduur hebben. De werkplekken zijn voorzien van ergonomische stoelen en ruime bureaus, wat het werken comfortabeler maakt. Vergaderzalen zijn ingericht met moderne tafels en stoelen, met audiovisuele apparatuur voor efficiënte vergaderingen.

Een kantoorinterieur dat functionaliteit en professionaliteit combineert, waarmee ABC Consultancy een efficiënte en moderne werkplek biedt voor hun team.

De Uitdaging

ABC Consultancy wilde een kantoorinterieur dat hun professionele uitstraling weerspiegelt en tegelijkertijd een productieve werkomgeving creëert. We moesten een ontwerp maken dat past bij hun zakelijke identiteit, met voldoende ruimte voor zowel individuele als gezamenlijke werkzaamheden.

Dit betekende dat we de indeling moesten optimaliseren voor efficiënte looproutes en een overzichtelijke inrichting, terwijl we een samenhangende stijl behielden, passend bij ABC Consultancy.

Het Resultaat

Het nieuwe interieur combineert professionaliteit en functionaliteit. Voldoende werkplekken, vergaderzalen, en opslagruimte maken het een waardevolle aanvulling op ABC Consultancy.

De indeling van het kantoor biedt voldoende ruimte voor zowel individuele als teamwerkzaamheden, terwijl moderne meubels en apparatuur de productiviteit verhogen. Het resultaat is een professioneel kantoor dat zowel medewerkers als klanten aanspreekt.

  • Date: 20/11/2023

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.