Interieur Tilburg

Bij Boutique 25 hebben we een volledig op maat gemaakt interieur ontworpen, dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij de stijlvolle uitstraling van de kledingzaak. Het interieur is afgestemd op de collecties van de winkel, met speciale kasten en rekken die de kleding op een aantrekkelijke manier presenteren.

Door zorgvuldig gebruik van de beschikbare ruimte hebben we kastopstellingen met geïntegreerde spotverlichting toegevoegd, zodat elk stuk in de collectie in de schijnwerpers staat. De meubels en displays zijn ontworpen met duurzame materialen die zowel stijlvol als functioneel zijn, wat zorgt voor een luxueuze winkelervaring.

Een interieur op maat, dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de klantbeleving naar een hoger niveau tilt. Elk detail is ontworpen om een harmonieus geheel te vormen en de kledingcollecties van Boutique 25 te accentueren

De Uitdaging

Boutique 25 wilde een winkelinterieur dat hun merkidentiteit weerspiegelt en tegelijkertijd een efficiënte winkelervaring biedt. We moesten een ontwerp creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktische aspecten zoals looproutes en productplaatsing in overweging neemt.

Dit betekende dat we strategisch geplaatste kasten en rekken moesten ontwerpen, evenals flexibele displays die de winkelruimte optimaal benutten. Bovendien moest het geheel een samenhangend en stijlvol karakter behouden.

Het Resultaat

Het nieuwe interieur combineert stijl met functionaliteit. Voldoende opbergruimte en een elegante uitstraling maken het een waardevolle aanvulling op Boutique 25. Duurzame materialen zorgen voor een lange levensduur.

De indeling van de winkel biedt ruimte voor comfortabel winkelen, met flexibele displays en kasten die de winkelervaring verbeteren. Het resultaat is een veelzijdig interieur dat niet alleen de kledingcollecties accentueert, maar ook uitnodigend is voor klanten.

  • Date: 10/01/2024

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.