Interieur Tilburg

Voor Café De Brouwerij hebben we een interieur ontworpen dat zowel functioneel als uitnodigend is, perfect afgestemd op de behoeften van de horeca. Het interieur straalt een warme, gezellige sfeer uit en biedt praktische oplossingen voor zowel klanten als medewerkers.

We hebben stevige, duurzame meubels gekozen die geschikt zijn voor intensief gebruik. De bar en tafels zijn van hout, met een moderne uitstraling die past bij de rest van de inrichting. Verstelbare rekken achter de bar bieden flexibele opslagmogelijkheden voor drankflessen en glazen.

Een interieur dat functionaliteit en stijl combineert, waarmee Café De Brouwerij een plek biedt die zowel klanten als medewerkers aanspreekt.

De Uitdaging

Café De Brouwerij wilde een interieur dat hun branding weerspiegelt en tegelijkertijd een prettige sfeer creëert voor klanten. We moesten een ontwerp maken dat past bij hun concept, met voldoende ruimte voor zowel zitplaatsen als bediening.

Dit betekende dat we de indeling moesten optimaliseren voor efficiënte looproutes en een overzichtelijke inrichting. Tegelijkertijd wilden we een samenhangende stijl behouden, passend bij de identiteit van Café De Brouwerij.

Het Resultaat

Het nieuwe interieur combineert een stijlvolle uitstraling met praktische oplossingen. Voldoende zitplaatsen, een aantrekkelijke bar, en duurzame meubels maken het een waardevolle aanvulling op Café De Brouwerij.

De indeling van de ruimte biedt voldoende ruimte voor comfortabel eten en drinken, terwijl de baropstelling zorgt voor efficiënte bediening. Het resultaat is een uitnodigende plek die zowel gasten als medewerkers een prettige ervaring biedt.

  • Date: 15/10/2023

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.