Interieur Tilburg

Bij Familie Janssen hebben we een keuken op maat ontworpen en gebouwd, afgestemd op hun levensstijl en smaak. De keuken biedt praktische opbergruimte en moderne werkbladen, ideaal voor dagelijks gebruik.

Door slim gebruik van de beschikbare ruimte hebben we voldoende kasten en laden toegevoegd, zodat alle keukenbenodigdheden netjes opgeborgen kunnen worden. De werkbladen zijn ontworpen met duurzame materialen die zowel stijlvol als functioneel zijn, wat het koken en voorbereiden van maaltijden vergemakkelijkt.

Een keuken op maat, die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Elk detail is zorgvuldig ontworpen voor een perfecte balans tussen stijl en gebruiksgemak.

  • Date: 30/04/2024

De Uitdaging

De klant wilde een moderne keuken die past bij hun levensstijl, met efficiënte opbergmogelijkheden en een doordachte indeling. We moesten een ontwerp maken dat niet alleen mooi oogt, maar ook geschikt is voor het dagelijks leven.

Dit betekende dat we slimme opbergoplossingen en ergonomische werkbladen moesten integreren. We wilden de ruimte optimaal benutten, met behoud van een stijlvolle uitstraling die het hele gezin aanspreekt.

Het Resultaat

De nieuwe keuken combineert stijl met functionaliteit. Voldoende opbergruimte en een elegante uitstraling maken het een waardevolle aanvulling op het huis van de klant. Duurzame materialen zorgen voor een lange levensduur.

De indeling van de keuken biedt ruimte voor comfortabel koken en socialiseren, met moderne werkbladen en apparaten die de ervaring verbeteren. Het resultaat is een veelzijdige keuken die zowel voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden geschikt is.

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.