Interieur Tilburg

Voor de Familie De Vries hebben we een op maat gemaakte inbouwkast ontworpen en gebouwd, die perfect past bij hun woning. Deze kast biedt ruime opslagmogelijkheden en is afgestemd op de inrichting van de woonkamer.

De kast heeft strakke lijnen en een moderne uitstraling, gemaakt van duurzame materialen. Verschillende vakken en laden zorgen voor overzichtelijke opslag, ideaal voor het netjes opbergen van boeken, elektronica, en andere spullen.

Een inbouwkast op maat, die zowel functioneel als stijlvol is, waardoor de woonkamer van de Familie De Vries een georganiseerde en aantrekkelijke ruimte wordt.

De Uitdaging

De Familie De Vries wilde een inbouwkast die voldoende opbergruimte biedt en past bij de stijl van hun woonkamer. We moesten een ontwerp maken dat ruimte bespaart en tegelijkertijd een samenhangende uitstraling behoudt.

Dit betekende dat we de indeling van de kast moesten optimaliseren, met vakken en laden die passen bij de behoeften van de familie, terwijl het geheel modern en elegant blijft.

Het Resultaat

De nieuwe inbouwkast combineert functionaliteit en stijl, met voldoende ruimte voor het netjes opbergen van allerlei spullen. De kast heeft een strakke en moderne uitstraling, die goed aansluit bij de rest van de woonkamer.

De vakken en laden bieden veel opbergruimte, terwijl de duurzame materialen zorgen voor een lange levensduur. Het resultaat is een kast die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is, waardoor de woonkamer van de familie De Vries een georganiseerde en aangename ruimte wordt.

  • Date: 30/04/2024

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.