Interieur Tilburg

Voor de Familie Janssen hebben we een keuken op maat ontworpen en gebouwd, volledig afgestemd op hun behoeften en smaak. Deze keuken combineert moderne stijl met praktische functionaliteit, wat resulteert in een ruimte die ideaal is voor dagelijks gebruik en speciaal genoeg voor sociale gelegenheden.

We hebben strakke lijnen en duurzame materialen gebruikt voor de kasten en werkbladen, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling en tegelijkertijd een lange levensduur garandeert. De keuken is voorzien van voldoende kasten en laden voor opbergruimte, evenals moderne apparatuur om het koken en voorbereiden van maaltijden gemakkelijker te maken.

Een keuken op maat, die zowel stijlvol als functioneel is, waardoor de woning van de Familie Janssen een aantrekkelijke en praktische ruimte krijgt.

De Uitdaging

De Familie Janssen wilde een keuken die zowel hun levensstijl als esthetische voorkeuren weerspiegelt. We moesten een ontwerp maken dat niet alleen goed oogt, maar ook praktisch is voor dagelijks gebruik.

Dit betekende dat we de indeling moesten optimaliseren voor efficiënte looproutes en praktische opbergruimte. We wilden ook dat het geheel samenhangend en modern bleef, passend bij de woning van de familie.

Het Resultaat

De nieuwe keuken combineert stijl en functionaliteit. Voldoende opbergruimte, moderne werkbladen, en apparatuur maken het een waardevolle aanvulling op de woning van de Familie Janssen.

De keukenindeling biedt ruimte voor comfortabel koken en socialiseren, met een harmonieus ontwerp dat de algehele uitstraling van de woning verbetert. Het resultaat is een veelzijdige keuken die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

  • Date: 15/10/2023

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.