Interieur Tilburg

Maatwerk Interieur Tilburg Receptie

Voor Sauna Wellness & Co. hebben we een op maat gemaakte receptie ontworpen en gebouwd, afgestemd op hun behoeften en stijl. De balie heeft een moderne uitstraling, gemaakt van duurzame materialen, en is ontworpen voor dagelijks gebruik in een drukke omgeving.

De balie is uitgerust met ruime opbergmogelijkheden, waardoor alles netjes georganiseerd kan worden. Het ontwerp omvat ook een klantvriendelijke toonbank, wat de interactie met klanten en gasten vergemakkelijkt. Daarnaast zorgt de strakke indeling voor efficiënte looproutes en bediening.

Een receptie die stijl en functionaliteit combineert, wat de entree van Sauna Wellness & Co. zowel aantrekkelijk als praktisch maakt.

De Uitdaging

Sauna Wellness & Co. wilde een receptie die hun moderne en professionele uitstraling weerspiegelt. We moesten een ontwerp creëren dat niet alleen past bij hun identiteit, maar ook geschikt is voor dagelijks gebruik in een drukke omgeving.

Dit betekende dat we de balie moesten optimaliseren voor zowel klanten als medewerkers, met voldoende ruimte voor opbergruimte, een klantvriendelijke toonbank, en efficiënte bediening.

Het Resultaat

De nieuwe receptie combineert een moderne uitstraling met praktische oplossingen. De opbergmogelijkheden en klantvriendelijke indeling maken het een waardevolle aanvulling op Sauna Wellness & Co.

De indeling van de receptie biedt ruimte voor zowel comfortabele bediening als georganiseerde opslag, met een samenhangend ontwerp dat de uitstraling van de onderneming versterkt. Het resultaat is een receptie die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.