Interieur Tilburg

Voor de Familie De Boer hebben we een slaapkamerinterieur ontworpen en gebouwd, met een inbouwkast die de hele wand bedekt. De kast biedt ruime opslagmogelijkheden en past goed bij de stijl van de kamer.

De kast heeft verschillende vakken en laden, wat het opbergen van kleding en andere spullen overzichtelijk maakt. Een koof met geïntegreerde spotverlichting loopt langs de bovenkant van de wand, wat zorgt voor een warm licht dat de houten afwerking van de kast complimenteert

Een slaapkamerinterieur dat zowel stijlvol als functioneel is, met een inbouwkast die de hele wand bedekt en een koof met spotjes die de houten afwerking benadrukt.

De Uitdaging

De Familie De Boer wilde een slaapkamer die zowel hun stijl als behoeften weerspiegelt. We moesten een ontwerp maken dat praktisch is voor dagelijks gebruik en goed oogt.

Dit betekende dat we de indeling moesten optimaliseren voor voldoende opbergruimte en een comfortabele looproute, terwijl het geheel modern bleef en paste bij de rest van de woning.

Het Resultaat

Het nieuwe slaapkamerinterieur combineert stijl en functionaliteit. De inbouwkast, koof met spotverlichting, en houten afwerking maken het een waardevolle aanvulling op de woning van de Familie De Boer.

De indeling biedt ruimte voor comfortabel slapen en opbergen, met een harmonieus ontwerp dat de uitstraling van de woning verbetert. Het resultaat is een slaapkamer die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

  • Date: 30/04/2024

Make your house a home with custom interior design

+31(06) 29628584

5022 GS Tilburg

Uralweg 20

© 2024 Interieur Tilburg. Alle rechten voorbehouden.